Cucëll mashtruese për fëmijë

Baby Easy Cucull

Cucëll mashtruese për foshnje e cilësis së lartë nga silikoni. Imiton gjirin natyral dhe është shumë e përshtatshme për gojën e foshnjës falë formës ideale.

Është shumë praktike, pastrohet lehtë dhe ka përdorim të thjeshtë. Materialet janë të standardit të lartë dhe në përpudhje me normat mjekësore.


Për moshat 0-5, 6-16, 16-30 muajsh 

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online