Gotë bari

Plastikë PC 200 ml

Gotë solemne plastike për shampanjë 0.10l , e pastër dhe e tejdukshme, imitim i përkryer i gotës së vërtetë, shumë e lehtë dhe e sigurtë për industrinë ushqimore. Mund të ri përdorët shumë herë, dhe mund të pastrohet në enëlarëse.

Gota është shumë rezitente dhe gati e pathyeshme. Mund të përdoret në hotele dhe restorane, në ahengje të ndryshme familjare, dasma, ditëlindje etj., si në ambient të hapur, ashtu edhe në ambient të mbyllur. Po ashtu këto gota edhe mund të printohen, si psh: logo e kompanisë, etj.

Nr artikull: 033
Diametri Lartë: 71 mm
Diametri poshtë: 69 mm
Kufizimi i mbushjes: 0.1l

Paketimi i fortë

Paketimi i fortë

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online