Shishe e madhe Easy Grip 250ml

250 ml

Shishe plastike e përshtatshme dhe praktike për tu mbajtur. Shishja
është e dizajnuar që të mbahet lehtësisht nga foshnjet dhe të mos
rrëshqasë nga duart falë formës së saj. Modeli 250ml është shishe
e gjatë për të mundëuar sasinë përkatëse duke ruajtur formën për
mbajtje më të lehtë.

Materialet janë të standardit të lartë dhe në përputhje me normat
shëndetësore.Shishet janë shumë praktike dhe pastrohen lehtë dhe
kanë përdorim të thjeshtë. Shishja mund të sterilizohet, dhe është
e rezistente në mikrovalë dhe pastruesin e enëve. 

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online