Shishe me grykë të gjerë

150 ml

Baby Easy shishe plastike për foshnje e projektuar sipas formës natyarle të gjirit duke ofruar rehati dhe fleksibilitet gjatë ushqyerjes së foshnjes. Materialet janë të standardit të lartë dhe në përputhje me normat shëndetësore.


Shishet janë shumë praktike, pastrohen lehtë dhe kanë përdorim të thjeshtë. Gjithashtu vëllimi i vogël mundëson që të jenë më praktike për nënat që ti bartin me vete gjatë gjithë kohës. Shishja mund të sterilizohet, dhe është e rezistente në mikrovalë dhe pastruesin e enëve. 

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online