Shishe me grykë të gjerë dhe mbajtës

250 ml

Shishe plastike me grykë të gjerë projektuar sipas formës natyarle të gjirit duke ofruar rehati dhe fleksibilitet gjatë ushqyerjes së foshnjes. Modeli prej 250ml posedon edhe mbajtëset anësore që ndihmon në mbajtjen dhe përdorimin më praktik të shishes.


Materialet janë të standardit të lartë dhe në përputhje me
normat shëndetësore. Shishet janë shumë praktike, pastrohen lehtë dhe kanë përdorim të thjeshtë. Shishja mund të sterilizohet, dhe është e rezistente në mikrovalë dhe pastruesin e enëve. 

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online