Gotë këndore

Versionet PP në paketim të butë

Gotë Këndore 300 ml

Gotë plastike e ripërdorshme 0,3l. “Gota” është nga PC e qartë si kristali, për çdo ngjarje të madhe dhe të vogël. Gota 0,3l e ripërdorshme është me çmim të lirë, e pathyeshme, e qartë si kristali, e sigurtë për ushqim, e ripërdorshme, e përshtatshme për pjatalarëse, e lehtë dhe e gjithanshme, e përshtatshme për çdo pije.

Gotat plastike nga PC janë praktikisht të pashkatërrueshme. Gotat janë të përshtatshme për çdo pije në një ngjarje në ajër të hapur, në të gjitha ngjarjet, në bar, në një festë në tendë, në kopsht, ETJ. Po ashtu këto gota edhe mund të printohen, si psh: logo e kompanisë, etj.

Numri i artikullit: 031
Diametri Lartë: 85 mm

Diametri poshtë: 61 mm
Kufizimi i mbushjes: 0.3l

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online