Gotë normale

Versionet PP në paketim të butë

Plastike PC 300 ml

Gotë nga plastika 0.30l e kthjellët është e lehtë dhe e forte, e përdorshme për ushqim dhe mund të ri-përdorët, mund të pastrohet në enëlarëse, mund të printohet në të dheështë gati e padallueshme nga qelqi. Gota është pothuajse e pathyeshme.

Mund të përdorën për pije jo-alkoolike, koktej për çdo lloj ngjarje si, në bar kafe, në gosti brenda dhe jasht, në kopësht, pishina, pishina termale dhe ambiente hoteliere. Gota mund të printohet me logo të kompanisë.

Numri i artikullit: 034
Diametri Lartë: 82 mm

Diametri poshtë: 60 mm
Kufizim prej 0.3l dhe 0.25l

Pakeimi i fortë

Paketimi i butë

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online