Shishe praktike për foshnje

Easy Grip 125ml

Shishe plastike me e përshtatshme për foshnjet e posalindura. Shishja është e dizajnuar që të mbahet lehtësisht nga foshnjet dhe të mos rrëshqasë nga duart falë formës së saj.

Materialet janë të standardit të lartë dhe në përpudhje me normat shëndetësore. Shishet janë shumë praktike dhe pastrohen lehtë dhe kanë përdorim të thjeshtë. Gjithashtu vëllimi i vogël mundëson që të jenë më praktike për nënat që ti bartin me vete gjatë gjithë kohës. Shishja mund të sterilizohet, dhe është e rezistente në mikrovalë dhe pastruesin e enëve.

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online